Oriënteer je alvast via de woningzoeker

geld besparen

Stel je verruilt je huidige huis (uitgaande van een tussenwoning jaren ’60 of ’80 met een energielabel tussen de C of E) voor een nieuwbouwwoning in Parc Alcazar, dan bespaar je op dit moment meer dan €500,- per maand* aan energiekosten.

De woningen in Parc Alcazar zijn namelijk energieneutraal, wat betekent dat je niet afhankelijk bent van gas en een duurzame woning koopt met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen. Dat scheelt duizenden euro’s per jaar! Daar kun je leuke dingen mee doen. Bekijk hier hoe je geld kunt besparen met een woning van Parc Alcazar

(*) Onder voorbehoud van rechten en weren, uitgangspunt prijspeil energie oktober 2022, gemiddelde verbruiken afkomstig van derden.

Het nieuwe geluid van Alcazar

Het nieuwe geluid van Alcazar

Het nieuwe geluid van Alcazar

Alcazar was een begrip, een iconische discotheek waarvoor feestvierders van heinde en verre afreisden. Feesten maakt plaats voor wonen. Onder de naam Parc Alcazar gaan we mooie, nieuwe herinneringen maken. Van je eerste zoen naar je eerste kleinkind. Van een avondje stappen naar het eerste stapje. Van dansende jongeren naar spelende kinderen. Met Parc Alcazar komt er iets bijzonders terug: een groene, duurzame en vriendelijke woonbuurt.

Het project

Het project

Het project

In Parc Alcazar voelt iedereen zich thuis. Starters én senioren. Met én zonder kinderen. Samenwonend, solo én al een halve eeuw bij elkaar. Hondenmensen én kattenmensen. In Parc Alcazar komen bijna zeventig woningen: appartementen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen, beneden-bovenwoningen en vrije kavels om je eigen droomhuis te bouwen. Kiezen voor een woning in Parc Alcazar betekent energieneutraal en uiterst duurzaam wonen.

Een vriendelijke buurt aan de Biezenvijver langs de rand van Puttershoek. Maximaal groen met op elk vrij stukje, bomen en planten of gras. En ga je over het bruggetje dan zit je in park De Biezenweide. Het openbaar gebied van Parc Alcazar is klimaatadaptief wat zorgt voor schaduw in de zomer en het opvangen van overtollig water bij regen. 

Wil jij wonen in een duurzame woning in een groene omgeving?
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Naar de woningzoeker

Kiezen voor een woning in Parc Alcazar betekent energieneutraal en uiterst duurzaam wonen.

fotoactie

Alcazar is en blijft een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. RoosRos Architecten heeft samen met kunstenaar Alex Prooper gezocht naar een passende manier om herinneringen uit het verleden een plek te geven in het nieuwbouwplan. Er wordt opgeroepen oude foto’s op te sturen, zodat die gebruikt kunnen worden voor het ‘kunstwerk’ dat terugkomt op de gevels.

*met het insturen van jouw foto geef je toestemming om deze te gebruiken.

Een woning kopen in Alcazar?
We helpen je graag op weg!

Een woning kopen in Alcazar?
We helpen je graag op weg!

Financieel meer mogelijk dan je denkt!
Met een energieneutrale woning, zijn er meer mogelijkheden: tot wel € 15.000,- meer leencapaciteit!

Een goede financiële voorbereiding, is het halve werk!
Doe de financiële check en vergroot tevens je kans op toewijzing

Alles weten over de verkoop?
Bekijk hier stappenplan van Parc Alcazar

Mogen we je verder helpen?Het team van enthousiaste makelaars van Parc Alcazar staat voor je klaar

wij helpen

We helpen je graag verder

Je hebt concrete interesse in een bouwnummer, een specifieke vraag of gewoon behoefte aan meer en vrijblijvende informatie? Ons team helpt je graag.

Schrijf je hieronder in en wij nemen contact met je op. 

Aanmeldformulier website fase 3 (nieuwsbrief)