Wonen in de Hoeksche Waard

Wonen in de Hoeksche Waard


Wonen in de Hoeksche Waard

Parc Alcazar ligt aan de Groeneweg aan de rand van Puttershoek in de Hoeksche Waard. Het wordt aan drie kanten omringd door het water van de Biezenvijver en met bruggen verbonden aan het park De Biezenweide.

Er komt een mix aan woningen in een weelderige opzet met waterpartijen eromheen.

Er komt een mix aan woningen in een weelderige opzet met waterpartijen eromheen.

Locatie

Lekker uitwaaien in de polder, in minder dan een half uur in hartje Rotterdam of Dordrecht, even naar het strand of stap in een fluisterbootje in De Biesbosch: Parc Alcazar ligt overal dichtbij. Hier geniet je van een rustige woonomgeving met unieke kwaliteiten zoals het polderlandschap, dijklinten, prachtige molens en authentieke dorpen. En met volop recreatiemogelijkheden in de buurt: natuureiland Tiengemeten, het Fort Buitensluis, het nationale landschap Hoeksche Waard en recreatieoord Binnenmaas.

Wonen in Parc Alcazar?

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Aanmeldformulier website fase 2

Het is het goed om zeker te weten of je de woning kan financieren en de maandlasten bij jou passen. Vraag nu alvast een vrijblijvend financieel adviesgesprek aan bij Vaes Finance en/of een waardebepaling van uw woning bij DIEL makelaars (onderdeel van TW3) via het aanmeldformulier en krijg voorrang bij de toewijzing.