verkoopteamheader

Maak kennis met het makelaarsteam

Verkoop

Verkoop

Er wordt langzaamaan steeds meer bekend rondom het nieuwbouwproject Parc Alcazar. We nemen je stap voor stap mee in de ontwikkelingen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte. Na de zomervakantie lanceren we de online woningzoeker waar je alle informatie overzichtelijk bij elkaar vindt. Daar kun je heel gericht de woning van je voorkeur vinden en de verwachte prijsranges. Naar verwachting start de verkoop van de woningen in oktober.

Tip!

Ga tijdig in gesprek met Vaes Finance voor een financiele check. Met een hypotheekverklaring op zak, maak je meer kans op toewijzing!

Verkoopprocedure

Maak kennis met het makelaarsteam

Dit team van enthousiaste makelaars van Parc Alcazar staat voor je klaar. Het team bestaat uit de makelaars TW3 uit Rotterdam en De Jong uit Puttershoek. Ze staan je persoonlijk bij, voorzien je van de nodige informatie, beantwoorden al je vragen, vertellen je alles over de mogelijkheden en begeleiden je gedurende het hele proces.

Om de haalbaarheid van de aankoop van een nieuwe woning in Parc Alcazar mogelijk te maken, kunnen we ook de waardebepaling van de huidige woning doen. Voor vrijblijvend hypotheekadvies en financieel advies verwijzen we je graag door naar Vaes Finance.

Leuk kennis te maken!

TW3

TW3

TW3

TW staat voor Toegevoegde Waarde. De 3 in de naam staat voor de drie diensten die zij onder één dak aanbieden: makelaardij, strategie en marketing. De aanpak is gestoeld op een brede expertise, jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van regelgeving. Ze begeleiden je graag naar de aankoop van een woning in Parc Alcazar die aan al jouw wensen voldoet.

Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam

010 300 7117
info@tw3.nl

Makelaardij De Jong

Makelaardij De Jong

Makelaardij De Jong

Makelaardij De Jong uit Puttershoek is al bijna 40 jaar thuis in de Hoeksche Waard. Ze kennen de lokale woningmarkt. Ze begrijpen als geen ander dat het kopen van een woning echt een bijzondere stap in jouw leven is. Daarin gaan ze je zo goed mogelijk begeleiden.

Pieter Repelaerstraat 61 B
3297 BL Puttershoek

078 - 673 62 55
puttershoek@makelaardijdejong.nl