financieringheader

Vaes Finance & Parc Alcazar

De verkoop van Parc Alcazar is gestart!

De verkoop van Parc Alcazar is gestart! Interesse in een woning in Parc Alcazar? Neem contact op met Vaes Finance en doe een financiële check. Dan weet je waar je aan toe bent!

Financiële check

Jouw situatie | Vaes Finance is een onafhankelijk advieskantoor...

Jouw situatie | Vaes Finance is een onafhankelijk advieskantoor...

Een huis kopen doe je niet elke dag en is waarschijnlijk de grootste uitgave in je leven. Fijn als iemand je in begrijpelijke taal door het hele proces loodst van A tot Thuis. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek om een goed beeld te krijgen van jouw situatie, ideeën en wensen. Zo krijg je persoonlijk advies op maat! Je bent welkom bij Vaes Finance op kantoor in Rotterdam of Spijkenisse. Maar mocht het beter schikken, dan komen we ook bij jou thuis, overdag, ‘s avonds of in het weekend.

Vaes Finance is een onafhankelijk advieskantoor die uit ruim 25 geldverstrekkers de beste voorwaarden en rentes selecteert. De markt verandert voortdurend, net als de regels, rentes en condities. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal met de meest gunstigste rente en laagste maandlasten.

Jouw situatie

Meer mogelijk maken

Meer mogelijk maken

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Je huidige lage hypotheekrente meeverhuizen, meer lenen en zelfs extra hypotheekrentekorting ontvangen omdat je een energiezuinig huis koopt. Misschien wil je graag het meerwerk voor 100% mee financieren. Of de hypotheeklasten tijdens de bouw mee financieren. Zo voorkom je dubbele lasten en kun je tot de oplevering makkelijk in je huidige woning blijven wonen. Onder bepaalde voorwaarden is het zelfs nog mogelijk een aflosvrije hypotheek te krijgen. Dan geniet je van extra lage maandlasten. Ook goed om te weten is dat je de overwaarde van je huidige koopwoning tijdelijk kunt financieren. Dit noemen ze een overbruggingshypotheek.

Bij verkoop van de woning wordt deze overbruggingshypotheek in één keer afgelost door de notaris. En omdat je hierdoor in een lagere risicoklasse valt, profiteer je direct van een lagere rente. Dan zijn er ook nog speciale regelingen voor starters.

Voordelen financiering voor Parc Alcazar

Voordelen financiering voor Parc Alcazar

  • Een hogere hypotheek vanwege een energiezuinig huis
  • Extra hypotheekrentekorting vanwege een energiezuinig huis
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren, etc.) voor 100% mee te financieren
  • De hypotheeklasten tijdens de bouwperiode volledig mee te financieren (geen dubbele lasten)
  • Overwaarde huidige koopwoning tijdelijk voor te financieren
  • Aflossingsvrij nog steeds mogelijk! (lagere maandlasten)
  • Uit meer dan 25 geldverstrekkers selecteren wij de beste deal voor u
  • Neem je huidige lage hypotheekrente mee naar Parc Alcazar010 - 313 86 31    info@vaesfinance.nl


Vaes Finance - Parc Alcazar

Hier vind je 5 scenario's

rekenvoorbeeld 1

Van een huurwoning naar een koopwoning in Parc Alcazar

rekenvoorbeeld 1

Van een huurwoning naar een koopwoning in Parc Alcazar

René huurt op dit moment een woning in Oud-Beijerland. Hij wil graag een woning kopen, maar wel in de buurt van Oud-Beijerland. Hij heeft een mooie benedenwoning gevonden in Parc Alcazar. De kale huur die hij nu betaalt is zo’n €1.100,-. Daar komen de energielasten nog bij en die blijven maar stijgen. Hij vraagt zich af wat zijn maandlasten zijn voor en benedenwoning in Parc Alcazar met een koopsom van €284.500,- met een volledige hypotheek. Kiest René voor 10 jaar rentevast en 100% annuïteiten, dan komen de maandelijkse hypotheeklasten op €1.015,- netto.

rekenvoorbeeld 2

Gehuwden 56 en 58 jaar met een overwaarde van €250.000,-

rekenvoorbeeld 2

Gehuwden 56 en 58 jaar met een overwaarde van €250.000,-

Bart en Polly wonen al 25 jaar in hun oude huis. Het was veel te groot, aangezien de kinderen de deur uit zijn. Ze gaan kleiner en gelijkvloers wonen in een koopappartement in Parc Alcazar. Ze hebben hun huis goed kunnen verkopen en willen de overwaarde van €250.000,- meenemen naar hun nieuwe huis. Met de koopsom van €439.500,- hebben ze nog een hypotheek nodig van €189.500,-. Met 10 jaar rentevast en een aflosvrije hypotheek (met renteaftrek), komen ze uit op €435,- netto per maand. De energierekening in Parc Alcazar is ook een stuk lager dan in hun oude woning. Ze hadden al de tijd, maar nu ook het geld om leuke dingen te doen. 

rekenvoorbeeld 3

Van een huurwoning in Rotterdam naar een koopwoning in Parc Alcazar

rekenvoorbeeld 3

Van een huurwoning in Rotterdam naar een koopwoning in Parc Alcazar

Victor en Stephanie huren in Rotterdam. Zij willen graag meer buiten wonen, maar toch dichtbij de stad. Ze hebben een mooie rijwoning gezien in Parc Alcazar. De kale huur die zij nu betalen is zo’n €1.400,- Daar komen de energielasten nog bij en die blijven maar stijgen. Ze vragen zich af wat hun maandlasten zijn bij een rijwoning in Parc Alcazar bij een koopsom van €460.000,- met volledige hypotheek. Kiezen Victor en Stephanie voor 10 jaar rentevast en 100% annuïteiten, dan komen de maandelijkse lasten op €1.685,- netto. En daarbij: de energiekosten zijn structureel laag!

rekenvoorbeeld 4

Samenwoners met €200.000,- overwaarde uit hun huidige koopwoning

rekenvoorbeeld 4

Samenwoners met €200.000,- overwaarde uit hun huidige koopwoning

Albert-Jan en Lydia wonen samen met hun 3 kinderen en willen de overwaarde van hun huidige koopwoning van € 200.000 meenemen naar een gloednieuwe 2-kapper in Parc Alcazar. De koopsom bedraagt € 594.500. In het geval van Albert-Jan en Lydia nemen zij hun huidige lage hypotheekrente van 1,6% over € 275.000 mee naar de nieuwe woning. Deze rente staat nog 15 jaar vast. Zij kiezen voor 50% aflosvrij (box 3, rente niet aftrekbaar huidige hypotheekrente) en het resterende bedrag lossen zij annuïtair af. Hierdoor wordt de netto maandlast € 860. De woning in de Parc Alcazar is goed geïsoleerd en uitermate energiezuinig en zodoende de energierekening relatief laag.


rekenvoorbeeld 5

Een echtpaar met pensioen met een overwaarde van €450.000,-

rekenvoorbeeld 5

Een echtpaar met pensioen met een overwaarde van €450.000,-

Robert en Daphne zijn al enige jaren met pensioen en zijn echt toe aan een gelijkvloerse woning. Ze hebben interesse in een penthouse in Parc Alcazar. Ze kunnen hun vrijstaande woning goed verkopen en houden hier €450.000,- aan over, welke ze gaan inleggen in de nieuwe woning. Hierdoor hebben ze nog een hypotheek nodig van €389.500,-. Met 10 jaar rentevast en 50% aflosvrij (rente aftrekbaar), komen ze uit op €885,- netto per maand. De energierekening in Parc Alcazar zal ook aanzienlijk lager zijn dan de vrijstaande “oude” woning.