financieringheader

Vaes Finance & Parc Alcazar

Krijg voorrang met een financiële check van Vaes Finance!

Onze vaste partner Vaes Finance kan je optimaal adviseren en begeleiden in het financieringstraject. Vaes Finance is vanaf het eerste uur betrokken, kent alle ins-and-outs van Parc Alcazar en is vertrouwd met het aanbod van de woningen.

Doe tijdig de financiële check!

Bij Vaes Finance kun je financieel advies inwinnen om inzicht te krijgen in de financiële haalbaarheid en de bijbehorende maandlasten. Ze verstrekken je dan, op basis van alle informatie, gratis de hypotheekverklaring op bouwnummerniveau. Hiermee vergroot je direct je kansen op de toewijzing van een woning in Parc Alcazar. Zodra de pre-sale start kan je bij de inschrijving aangeven dat je interesse hebt in een financieel adviesgesprek. Vaes Finance neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Hierdoor ben je ruim op tijd voor de officiële inschrijving. Bij de uiteindelijke toewijzing krijgen de mensen met een hypotheekverklaring van Vaes Finance voorrang.

Maak alvast kennis met Vaes Finance

Vaes Finance & Parc Alcazar

Vaes Finance & Parc Alcazar

Het is belangrijk dat kopers goed financieel advies krijgen, afgestemd op hun persoonlijke situatie. Vaes Finance is een onafhankelijk kantoor dat adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het team van Vaes Finance is gespecialiseerd in nieuwbouwfinancieringen en kent alle details over geldverstrekking bij nieuwbouw. Vaes Finance helpt starters die willen investeren in een eigen woning, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen die een nieuwe plek zoeken voor een nieuwe levensfase en senioren die comfortabel willen genieten van hun (aankomende) pensioen.


Vaes Finance - Parc Alcazar

rekenvoorbeeld 1

Van een huurwoning naar een koopwoning in Parc Alcazar

rekenvoorbeeld 1

Van een huurwoning naar een koopwoning in Parc Alcazar

René huurt op dit moment een woning in Oud-Beijerland. Hij wil graag een woning kopen, maar wel in de buurt van Oud-Beijerland. Hij heeft een mooie benedenwoning gevonden in Parc Alcazar. De kale huur die hij nu betaalt is zo’n €1.100,-. Daar komen de energielasten nog bij en die blijven maar stijgen. Hij vraagt zich af wat zijn maandlasten zijn voor en benedenwoning in Parc Alcazar met een koopsom van €284.500,- met een volledige hypotheek. Kiest René voor 10 jaar rentevast en 100% annuïteiten, dan komen de maandelijkse hypotheeklasten op €995,- netto. Maar kiest hij voor een variabele rente met 50% aflosvrij (rente niet aftrekbaar) en 50% annuïteiten, dan komt hij een stuk gunstiger uit met €670,- netto per maand. Deze maandlasten kunnen iets hoger of lager worden, doordat de rente variabel is. En daarbij: de energiekosten zijn structureel laag!

rekenvoorbeeld 2

Gehuwden 56 en 58 jaar met een overwaarde van €250.000,-

rekenvoorbeeld 2

Gehuwden 56 en 58 jaar met een overwaarde van €250.000,-

Bart en Polly wonen al 25 jaar in hun oude huis. Het was veel te groot, aangezien de kinderen de deur uit zijn. Ze gaan kleiner en gelijkvloers wonen in een koopappartement in Parc Alcazar. Ze hebben hun huis goed kunnen verkopen en willen de overwaarde van €250.000,- meenemen naar hun nieuwe huis. Met de koopsom van €439.500,- hebben ze nog een hypotheek nodig van €189.500,-. Met 10 jaar rentevast en een aflosvrije hypotheek (met renteaftrek), komen ze uit op €425,- netto per maand. Maar ze komen een stuk gunstiger uit met een variabele rente. Dan betalen ze nog maar €100,- netto per maand. Deze maandlasten kunnen iets hoger of lager worden, doordat de rente variabel is. De energierekening in Parc Alcazar is ook een stuk lager dan in hun oude woning. Ze hadden al de tijd, maar nu ook het geld om leuke dingen te doen. 

rekenvoorbeeld 3

Van een huurwoning in Rotterdam naar een koopwoning in Parc Alcazar

rekenvoorbeeld 3

Van een huurwoning in Rotterdam naar een koopwoning in Parc Alcazar

Victor en Stephanie huren in Rotterdam. Zij willen graag meer buiten wonen, maar toch dichtbij de stad. Ze hebben een mooie rijwoning gezien in Parc Alcazar. De kale huur die zij nu betalen is zo’n €1.400,- Daar komen de energielasten nog bij en die blijven maar stijgen. Ze vragen zich af wat hun maandlasten zijn bij een rijwoning in Parc Alcazar bij een koopsom van €460.000,- met volledige hypotheek. Kiezen Victor en Stephanie voor 10 jaar rentevast en 100% annuïteiten, dan komen de maandelijkse lasten op €1.665,- netto. Maar kiezen ze voor een variabele rente met 50% aflosvrij (rente niet aftrekbaar) en 50% annuïteiten, dan komen ze een stuk gunstiger uit met €1.085 netto per maand. Deze maandlasten kunnen iets hoger of lager worden, doordat de rente variabel is. En daarbij: de energiekosten zijn structureel laag!

rekenvoorbeeld 4

Samenwoners met €200.000,- overwaarde uit hun huidige koopwoning

rekenvoorbeeld 4

Samenwoners met €200.000,- overwaarde uit hun huidige koopwoning

Albert-Jan en Lydia wonen samen met hun 3 kinderen en willen de overwaarde van hun huidige koopwoning meenemen naar een gloednieuwe 2-kapper in Parc Alcazar. De koopsom bedraagt €594.500,-. In het geval van Albert-Jan en Lydia nemen ze de overwaarde van ongeveer €200.000,- mee. Kortom, dan hebben ze nog een hypotheek nodig van €394.500,-. Albert-Jan en Lydia kunnen kiezen voor 10 jaar rentevast met 100% annuïteiten en betalen in dat geval €1.440,- netto per maand. Maar stel dat ze kiezen voor een variabele rente met 50% aflosvrij (rente aftrekbaar) en resterend annuïteiten, dan komen de maandlasten met €610,- netto aanzienlijk lager uit. Deze maandlasten kunnen iets hoger of lager worden, doordat de rente variabel is. Verder zijn er weinig kosten. De woning in Parc Alcazar is goed geïsoleerd en uitermate energiezuinig en zodoende is de energierekening relatief laag

rekenvoorbeeld 5

Een echtpaar met pensioen met een overwaarde van €450.000,-

rekenvoorbeeld 5

Een echtpaar met pensioen met een overwaarde van €450.000,-

Robert en Daphne zijn al enige jaren met pensioen en zijn echt toe aan een gelijkvloerse woning. Ze hebben interesse in een penthouse in Parc Alcazar. Ze kunnen hun vrijstaande woning goed verkopen en houden hier €450.000,- aan over, welke ze gaan inleggen in de nieuwe woning. Hierdoor hebben ze nog een hypotheek nodig van €349.500,-. Met 10 jaar rentevast en 50% aflosvrij (rente aftrekbaar), komen ze uit op €770,- netto per maand. Maar ze komen een stuk gunstiger uit met een variabele rente. Dan betalen ze nog maar €370,- netto per maand. Deze maandlasten kunnen iets hoger of lager worden doordat een deel van de rente variabel is. De energierekening in Parc Alcazar zal ook aanzienlijk lager zijn dan de vrijstaande “oude” woning.