Penthouse

Penthouse

  • 4 kamers (3 slaapkamers)
  • Ca. 150 tot 160 m2
  • Dakterras op het zuidwesten (ca. 30m2) of noordoosten (ca. 15m2)
  • Optioneel 2e badkamer

Penthouse

Indicatie verkoopprijzen vanaf ca. €799.500,-

  • 4 kamers (3 slaapkamers)
  • Ca. 150 tot 160 m2
  • Dakterras op het zuidwesten (ca. 30m2) of noordoosten (ca. 15m2)
  • Optioneel 2e badkamer

In Parc Alcazar worden 10 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd in 2 uitvoeringen. De woningen van woningtype A hebben geen oprit, maar beschikken wel over 2 privé parkeerplaatsen aan de Groeneweg. De woningen van woningtype C beschikken over een diepe voortuin op het zuid-westen met ruimte voor meerdere auto’s op de eigen oprit. De berging kan desgewenst omgebouwd worden tot garage. Aan de achterzijde hebben deze woningen vrij uitzicht op de Biezenvijver.

Op de begane grond geniet u van de ruimte in de riante woonkamer en de royale leefkeuken aan de voorkant van de woning. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. Op de zolderverdieping bevinden zich de technische ruimte, een bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger, de 4e slaapkamer en een nog onbenoemde ruimte die desgewenst omgebouwd kan worden tot extra 5e slaapkamer.

Wilt u nog meer ruimte in uw woonkamer? Dan kan de woonkamer uitgebouwd worden. Ook kunt u ervoor kiezen om de berging bij de woning te betrekken.

De woningen worden opgeleverd met een afgewerkte badkamer, een keuken en zijn volledig energieneutraal. Daarbij heeft u de keuze de klimaatinstallatie, welke zowel kan verwarmen als koelen, te kopen of te huren.

Verkoopinformatie

Verkoopinformatie

Verkoopinformatie

TW3

010 300 7117
info@tw3.nl


Verkoopinformatie

Verkoopinformatie2

Verkoopinformatie

Makelaardij De Jong

078 - 673 62 55
puttershoek@makelaardijdejong.nl

Wonen in Parc Alcazar?

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Aanmeldformulier website fase 2

Het is het goed om zeker te weten of je de woning kan financieren en de maandlasten bij jou passen. Vraag nu alvast een vrijblijvend financieel adviesgesprek aan bij Vaes Finance en/of een waardebepaling van uw woning bij DIEL makelaars (onderdeel van TW3) via het aanmeldformulier en krijg voorrang bij de toewijzing.

Disclaimer

Disclaimer


Genoemde prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van onverwachtse prijsstijgingen.