Een ruime mix

Parc Alcazar wordt een hele gevarieerde woonwijk met een ruime keuze uit verschillende soorten woningen. Zo zijn er 36 appartementen, 12 beneden-bovenwoningen, 6 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kap woningen en ook nog eens 3 vrije kavels om je eigen droomhuis te bouwen.

Parc Alcazar is straks een groene, lommerrijke en autoluwe wijk. De woningen liggen rondom een bestaande boerderij met leilindes en mooie, karakteristieke bomen. De entree van Parc Alcazar ligt rechts, die brede laan met rijen bomen. Van daaruit zie je aan het eind de appartementen aan de Biezenvijver al liggen. Sla je de hoek om dan heb je rechts de twee-onder-een-kap woningen. Vervolg je de weg dan kom je in het hofje met rechts de beneden-bovenwoningen en links de rijwoningen. Daar aan het eind liggen de vrije kavels.

Parc Alcazar is gemoedelijk en voelt als een erf. Er komt alleen bestemmingsverkeer. Met vrij baan voor voetgangers en fietsers is de auto er te gast. De groene heggen bij de voortuinen, de struiken, bomen, het gras en het water zorgen voor een groene omlijsting. Hier woon je heerlijk rustig en vrij.

Aanbod Parc Alcazar

Appartementen

Appartementen

ca. 68 m2 - 113 m2 | vanaf € 289.500,-

aantal 34

Woningen

Woningen

ca. 55 m2 - 160 m2 | vanaf € 279.900,-

aantal 28

Penthouses

Penthouses

ca. 150 m2 - 160 m2 | vanaf € 776.000,-

aantal 2

Bouwkavels

Bouwkavels

ca. 286 m2 - 485 m2 | vanaf €299.500,-

aantal 3

Twee-onder-een-kap Biezenvijver

Twee-onder-een-kap Biezenvijver

ca. 153 m2 - 158 m2 | vanaf € 597.500,-

aantal 8

Twee-onder-een-kap Groeneweg

Twee-onder-een-kap Groeneweg

ca. 153 m2 - 158 m2 | vanaf € 579.800,-

aantal 2

Rijwoningen

Rijwoningen

ca. 140 m2 - 160 m2 | vanaf € 447.500,-

aantal 6

Beneden- en bovenwoningen

Beneden- en bovenwoningen

ca. 55 m2 - 85 m2 | vanaf € 279.900,-

aantal 12

Dit is best bijzonder. Bij oplevering zijn de woningen in Parc Alcazar ook compleet met een goed uitgeruste, smaakvolle keuken (exclusief de appartementen met een Koopimpuls) en een volledige badkamer.

Helemaal
jouw keuken!

 Helemaal jouw keuken

Helemaal
jouw keuken!

De keuken is vaak de fijnste plek in huis. Hier speelt het gezinsleven zich af, schuif je aan na een drukke dag en komen vrienden en familie samen. Daarom besteedt Parc Alcazar daar veel aandacht aan en zorgen we voor een kwalitatief goede en complete keuken die zit inbegrepen bij de V.O.N.-prijs. (exclusief de appartementen met een Koopimpuls.) 

Het gaat om een moderne, greeploze keuken van het kwaliteitsmerk Bruynzeel inclusief alle keukenapparatuur waaronder een combimagnetron, een inbouwkoelkast met vriesvak, een inductiekookplaat met een afzuigkap en natuurlijk een vaatwasser.

Keuze uit ruim 20 kleuren
en houtsoorten

Je kunt de keuken helemaal aanpassen aan jouw smaak en stijl. Er is wel keus uit ruim twintig kleuren of houtsoorten. Van stijlvol grafiet tot warm wit Magnolia.

Van ingetogen leem tot fris lichtgrijs. Van chique walnoot tot zomereiken. In combinatie met het werkblad, de indeling van de kasten én de apparatuur, wordt het helemaal jouw keuken. Samen met de woonadviseur ga je na de toewijzing van je woning, op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, voorkeuren en stijl.

Bekijk voor meer voorpret alvast de keukenbrochure van jouw type woning.

Ontspannen in bad of zingen onder de douche?

 Ontspannen in bad of zingen onder de douche

Ontspannen in bad of zingen onder de douche?

Je hoeft je je daarnaast ook geen zorgen te maken over de afwerking van de badkamer en toiletten. Deze zitten er namelijk ook gewoon in! Je kan gelijk onder de douche of in bad! De woningen van Parc Alcazar hebben direct na oplevering een hele complete badkamer. Je hoeft alleen je handdoek en douchegel mee te nemen.

Net als bij de keuken kun je in de gesprekken die volgen na de toewijzing van je woning, samen met de woonadviseur de verschillende opties voor de inrichting van de badkamer doorlopen en aanpassen aan jouw wensen. Het sanitair - dus bad, douche en wasbak - is van Grohe en Geberit. Vooral de keuze van de tegels, strak of juist ambachtelijk, de kleur(en) en de vorm zijn heel persoonlijk en bepalend voor de uitstraling. Zo wordt het helemaal jouw badkamer.

 Ontspannen in bad of zingen onder de douche

We helpen je graag verder

Je hebt concrete interesse in een bouwnummer, een specifieke vraag of gewoon behoefte aan meer en vrijblijvende informatie? Ons team helpt je graag.

Schrijf je hieronder in en wij nemen contact met je op. 

Aanmeldformulier website fase 3 (nieuwsbrief)Disclaimer

Disclaimer


Genoemde prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van onverwachte prijsstijgingen.