Wonen in Parc Alcazar

Wonen in Parc Alcazar


Wonen in Parc Alcazar

Parc Alcazar is wonen en genieten in het groen en de rust van de Hoeksche Waard en tegelijkertijd sta je binnen een half uurtje in hartje Rotterdam

Wandelen en spelen in het nieuwe Parc

Wandelen en spelen in het nieuwe Parc

Wandelen en spelen in het nieuwe Parc

Bij Parc Alcazar sta je letterlijk in het groen, ter hoogte van Groeneweg 16 in Puttershoek. De weidsheid van het uitgestrekte polderlandschap tussen de rivieren de Oude Maas en de Binnenmaas. Parc Alcazar is een nieuw stukje Puttershoek met in de achtertuin de Biezenvijver.

Het nieuwe ‘Parc’ zorgt voor drie nieuwe verbindingen om een rondje park te kunnen doen. Een fiets- en loopbrug én een speelse overgang midden over het water zorgen voor een hoop plezier. Ook kan je op deze manier makkelijk naar het centrum van Puttershoek komen. 

Omringd door groen en water

Omringd door groen en water

Omringd door groen en water

Lekker uitwaaien in de polder, in minder dan een half uur in hartje Rotterdam of Dordrecht, even naar het strand of stap in een fluisterbootje in De Biesbosch: Parc Alcazar ligt overal dichtbij. Hier geniet je van een rustige woonomgeving met unieke kwaliteiten zoals het polderlandschap, dijklinten, prachtige molens en authentieke dorpen. En met volop recreatiemogelijkheden in de buurt: natuureiland Tiengemeten, het Fort Buitensluis, het nationale landschap Hoeksche Waard en recreatieoord Binnenmaas.

Alles in de buurt

Puttershoek heeft een gezellig en compleet winkelcentrum met onder andere een Lidl, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Shoeby en een keur aan lokale winkeliers. Elke woensdagochtend is er een weekmarkt in het centrum. Verder zijn er sportscholen en sportverenigingen, kinderopvang, basisscholen en zorginstellingen, zoals een medisch centrum met huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten.

Bijzondere adresjes

Bijzondere adresjes

Bijzondere adresjes

Er zijn leuke adresjes in de directe omgeving. Wat dacht je van de geitjes en konijnen knuffelen in de Dierenweide? Of een taart en gebak met een grote gunfactor en een glimlach van de bakkers van Bakkerij & chocolaterie De Likkepot aan de Groeneweg? Ook kun je meel kopen bij de oude molen De Lelie aan de Molendijk! En er is nog veel meer te ontdekken.

Zo kun je in de omliggende polders lekker uitwaaien, genieten van de prachtige molens en authentieke dorpen. Even naar het strand of varen in een fluisterbootje in De Biesbosch. Neem het pondje naar natuureiland Tiengemeten of bezoek Fort Buitensluis of recreatieoord Binnenmaas. En in minder dan een half uur zit je in hartje Rotterdam of Dordrecht. En wil je de auto even laten staan, stap dan aan het eind van de straat in bus 176 richting Rotterdam of bus 166 naar Dordrecht.

Wist je dat...

Wist je dat...

  • Het veertig jaar lang feest was in de voormalige boerderij aan de Groeneweg in Puttershoek
  • Er drukbezochte feesten, mooie evenementen en talloze optredens van grote artiesten waren
  • De dansmarathons compleet met masseurs en fysiotherapeuten legendarisch waren
  • Tijdens de dansmarathons dik honderd uur non-stop dansen voldoende was voor een vermelding in het Guiness Book of Records.
  • Het feesten nu plaats maakt voor wonen
  • Er een transformatie plaatsvindt; van dj naar bqq-master, van muziek naar fluitende vogels, van een dansende menigte naar spelende kinderen
  • Onder de naam Parc Alcazar er een nieuw tijdperk begint waar bewoners net zoveel gaan genieten, maar dan van de rust, het groen en het water met de nabijheid van omliggende dorpen en steden
Wist je dat...

We helpen je graag verder

Je hebt concrete interesse in een bouwnummer, een specifieke vraag of gewoon behoefte aan meer en vrijblijvende informatie? Ons team helpt je graag.

Schrijf je hieronder in en wij nemen contact met je op. 

Aanmeldformulier website fase 3 (nieuwsbrief)