Van danslocatie naar woonlocatie

Het was veertig jaar lang feest in de voormalige boerderij aan de Groeneweg in Puttershoek. Drukbezochte feesten, mooie evenementen en talloze optredens van grote artiesten. Legendarisch waren de dansmarathons compleet met masseurs en fysiotherapeuten. Dik honderd uur non-stop dansen was voldoende voor een vermelding in het Guiness Book of Records.

Jan van der Pligt, de grote man achter Alcazar, had visie en een vooruitziende blik. Hij wist zijn dromen na te jagen en steeds te vernieuwen. Met de broers Streefkerk veranderde Alcazar in 2010 in een evenementencentrum met feesten, bruiloften en partijen. Nu maakt het feesten plaats voor wonen.

Van dj naar bqq-master. Van muziek naar fluitende vogels. Van een dansende menigte naar spelende kinderen. Onder de naam Parc Alcazar begint een nieuw tijdperk waar bewoners net zoveel gaan genieten, maar dan van de rust, het groen en het water met de nabijheid van omliggende dorpen en steden.

‘De herinneringen aan Alcazar komen terug in de kunstwerken aan de gevels. Net als de oude ALCAZAR-letters. Hoe bijzonder is dat?’

Jacob Streefkerk


Sfeer Big

Wonen in Parc Alcazar?

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Aanmeldformulier website fase 2

Het is het goed om zeker te weten of je de woning kan financieren en de maandlasten bij jou passen. Vraag nu alvast een vrijblijvend financieel adviesgesprek aan bij Vaes Finance en/of een waardebepaling van uw woning bij DIEL makelaars (onderdeel van TW3) via het aanmeldformulier en krijg voorrang bij de toewijzing.