Parc Alcazar | 70% verkocht, we gaan bouwen!

Met veel enthousiasme kunnen we laten weten dat Parc Alcazar voor meer dan 70% is verkocht. En dat is niet alleen fijn voor de verkoop. Want dat betekent óók dat we gaan bouwen! We verwachten begin mei te starten met de sloopwerkzaamheden en vanaf het derde kwartaal te starten met de bouwwerkzaamheden. Hierbij nog in het kort de redenen om een woning te kopen in Parc Alcazar:

1. Lage energierekening

Met stip op nummer één: het lage energiegebruik van een nieuwbouwwoning! De woningen in Parc Alcazar zijn energieneutraal. Goed geïsoleerd en uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van duurzaamheid: een warmtepomp in combinatie met WTW-ventilatie en zonnepanelen.

2. Complete woningen

Alle woningen zijn inclusief sanitair, keuken, tegelwerk, vloerverwarming én koeling.

3. Dichtbij de stad en voorzieningen

Vanuit Parc Alcazar zit je zo in de stad met al haar levendigheid, gezelligheid en stedelijke voorzieningen. In tien minuten ben je in Rotterdam of Dordrecht en binnen twintig minuten in Breda. In Parc Alcazar doe je boodschappen in de buurt. Puttershoek heeft een gezellige dorpskern met een Lidl, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Shoeby en een keur aan lokale winkeliers. Verder zijn er sportscholen, kinderopvang en basisscholen.

4. Maximaal groen

Parc Alcazar is héél groen, inclusief groene parkeerplaatsen en plek voor biodiversiteit met een natuurlijke oeverrand. Wonen in Parc Alcazar betekent wonen aan de Biezenvijver en naast het park De Biezenweide in het buitengebied van Puttershoek.

5. Kleinschalig, maar zeer gevarieerd woningaanbod

Parc Alcazar is met 64 woningen en 3 bouwkavels kleinschalig en overzichtelijk. Het bijzondere is de grote variëteit aan woningtypen. Van appartementen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen, beneden- en bovenwoningen tot vrije kavels om je eigen droomhuis op te bouwen. Een hele rijke en gevarieerde woonwijk dus.

6. Last but not least: nú is het moment om over te stappen

De NHG grens is verhoogd naar € 461.100,- waardoor je een lagere hypotheekrente kan ontvangen, zelfs zonder vast contract zodat het makkelijker is om te financieren. Daarnaast zijn de woningen energieneutraal waardoor je tot wel € 40.000,- extra kan lenen. Dankzij de lagere rente is het financieren makkelijker geworden en scheelt het in de maandelijkse.


up