Appartementen

Over de appartementen

Het appartementengebouw in Parc Alcazar bestaat uit 36 appartementen, waarvan 2 penthouses. De appartementen variëren in grootte van 68 m2 voor een 2-kamerappartement tot 113 m2 voor een 3-kamerappartement. Enkele appartementen hebben tevens de mogelijkheid een extra slaapkamer te creëren. Doordat het gebouw trapsgewijs oploopt tot 5 woonlagen en over schuine kappen beschikt, hebben meerdere bovengelegen woningen extra verdiepingshoogte in de living. Ook de appartementen op de begane grond beschikken over extra verdiepingshoogte. De plafondhoogte van deze appartementen is ca. 3 meter!

Alle appartementen beschikken over een individuele berging op de begane grond en een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Daarbij heeft u de keuze tussen appartementen met een zuid-ligging aan de voorzijde of een met fraai uitzicht over de Biezevijver aan de achterzijde van het gebouw.

De appartementen beschikken over een compleet afgewerkte badkamer en een keuken (exclusief de appartementen met een Koopimpuls) en zijn volledig energieneutraal. Daarbij heeft u de keuze de klimaatinstallatie, welke zowel kan verwarmen als koelen, te kopen of te huren.

up