Prikkelend nieuws: appartementen met Koopimpuls

Meer dan tien appartementen van Parc Alcazar krijgen een Koopimpuls! Dit komt door het feit dat de ontwikkelaar het project in aanmerking wil laten komen voor het Startbouwimpuls van de Rijksoverheid. Benieuwd wat dat voor jou kan betekenen? Kom dan langs op de Woonmarkt van de Rabobank en laat je informeren over welke appartementen dit zijn en wat deze impuls op financieel vlak is.

Uitnodiging Woonmarkt Hoeksche Waard

Graag nodigen we je uit om langs te komen op de woonmarkt op donderdagavond 21 september tussen 17:00-20:00u op het Rabobank kantoor in Heinenoord (Reedijk 8). Samen met andere partijen staan we met Parc Alcazar op een laagdrempelig event vol nieuws en inspiratie. Naast ons project, kunt u zich ook oriënteren op alle trends en nieuws op het gebied van duurzaamheid. Het event is gratis toegankelijk en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Aanmelden kan via https://rabo.nl/zh/woonmarkt.

Wat is de Startbouwimpuls?

“Om stilstand van de bouw door de veranderde economische omstandigheden te voorkomen, heeft minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening een aantal maatregelen genomen. Eén hiervan is de Startbouwimpuls (Sbi), een subsidie voor bouwprojecten”, zie voor meer informatie: rijksoverheid.nl

up