financieringheader

Vaes Finance & Parc Alcazar

Krijg voorrang met een financiële check van Vaes Finance!

Onze vaste partner Vaes Finance kan je optimaal adviseren en begeleiden in het financieringstraject. Vaes Finance is vanaf het eerste uur betrokken, kent alle ins-and-outs van Parc Alcazar en is vertrouwd met het aanbod van de woningen.

Doe tijdig de financiële check!

Bij Vaes Finance kun je financieel advies inwinnen om inzicht te krijgen in de financiële haalbaarheid en de bijbehorende maandlasten. Ze verstrekken je dan, op basis van alle informatie, gratis de hypotheekverklaring op bouwnummerniveau. Hiermee vergroot je direct je kansen op de toewijzing van een woning in Parc Alcazar. Zodra de pre-sale start kan je bij de inschrijving aangeven dat je interesse hebt in een financieel adviesgesprek. Vaes Finance neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Hierdoor ben je ruim op tijd voor de officiële inschrijving. Bij de uiteindelijke toewijzing krijgen de mensen met een hypotheekverklaring van Vaes Finance voorrang.

Maak alvast kennis met Vaes Finance

Vaes Finance & Parc Alcazar

Vaes Finance & Parc Alcazar

Het is belangrijk dat kopers goed financieel advies krijgen, afgestemd op hun persoonlijke situatie. Vaes Finance is een onafhankelijk kantoor dat adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het team van Vaes Finance is gespecialiseerd in nieuwbouwfinancieringen en kent alle details over geldverstrekking bij nieuwbouw. Vaes Finance helpt starters die willen investeren in een eigen woning, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen die een nieuwe plek zoeken voor een nieuwe levensfase en senioren die comfortabel willen genieten van hun (aankomende) pensioen.


Vaes Finance - Parc Alcazar